Tjänster

Vi är ett tjänsteföretag och utför en mängd olika uppdrag i form
av ventilationsarbeten, elinstallationer, energioptimeringar, nybyggnationer,
renoveringar och mycket mycket mer. 

En välskött och underhållen fastighet är alltid mer
kostnadseffektiv i längden. TFs tjänster bidrar till att höja värdet på kundens
fastigheter men även till att trygga kundens verksamhet som bedrivs i en
fastighet. Ett oönskat driftstopp kostar snabbt stora belopp i en
processindustri eller i en verkstadsindustri och kan dessutom skada både kundrelationer
och varumärke.

Om kunden vill fokusera på sin egen kärnverksamhet och slippa ha egna resurser
som ansvarar för drift och underhåll av fastighetsrelaterade system så kan TF
överta ansvaret för service och underhåll av dessa. Att lägga ut detta ansvar
på en kompetent partner som TF blir för kunden enklare, tryggare och billigare
i längden.

 

Ventilation

Vi ser till att ni får ordning på ert inomhusklimat. Vi projekterar och installerar ventilationsanläggningar i allt från villor till stora industrier. Som kund kan teckna stora som små serviceavtal med vår serviceavdelning där man får en regelbundenöversyn av inomhusmiljön.

 

El

Vi erbjuder alla typer av larm-, data-, och elinstallationer, stora eller små projekt spelar ingen roll, allt från egnahem till industri är vår marknad, vi har musklerna när det gäller och krävs.

Vi erbjuder även snabb service och reparation på allt inom området el som t.ex. värmepumpar, verkstadsmaskiner och smartahus installationer med flera.

Auktoriserad servicepartner med garantiservice för Kemppi svetsar och Grundfos hela pumpsortiment. Nu har vi även egna projektörer. Vi projekterar och installerar kompletta
lösningar allt efter era önskemål och krav.

Industri

TF arbetar inom all industri med en stor och bred tjänsteportfölj.

Vi jobbar idag bland annat med: 
Fullserviceavtal, Maskinavtal, Fastighetsavtal, Rondering, Filterkontroll, Styrremmar och all möjlig övervakning av fläktar, värmepaket samt kylmaskiner. Vi arbetar aktivt längs hela Norrlandskusten och har på flera större industrier egen etablering på deras industriområden.

Vi har en avdelning som jobbar med uthyrning, försäljning och bemanning av tunga fordon (truckar, traktorer och liknande utrustning) hos våra kunder också.

Snickerier och Byggprojektledning

Vi håller i allt från husreparationer såsom tex takbyten, fönsterbyten och badrum till stora byggnationer såsom Port 9, Jula i övik mm. Med vår egen produktionsmetodik blir stora och tidigare tidskrävande fastighetsrenoveringar genomförda med hög kvalitet till ett attraktivt pris. Detta har vi med framgång visat med kunder som Scandic och Pandox. Samtliga arbeten genomförs med proffsiga underleverantörer i hela landet. 

Barrenoveringar, Köksmontage och andra härliga snickeriarbeten är det som vi älskar att arbeta med. Ge oss en utmaning så ska vi lösa det till Er belåtenhet !

 

Kyla

Vi installerar och servar kylmaskiner hos stora som små företag. Vi erbjuder också anpassade serviceavtal och gör CFC kontroller.

 

Värmepumar

Vi är återförsäljare åt Fujitsu och Mitsubishi och installerar både luft/luft samt luft/vatten pumpar i olika storlekar.

 

Solpaneler

Vi installerar och servar solpaneler. Kontakta oss för en offert på färdig installation.

TF Ventilation & El AB   |  Maskingatan 1, 891 38 Örnsköldsvik   |  Telefon: 0660-177 21